Sorteig de Nadal

From Sunday, November 18, 2018 12:00 AM
to Thursday, December 13, 2018 12:00 AM

Col·legi Sant Josep

Other

Sant Hilari Sacalm, Espanya

Dissenyar un programa amb Scratch que permeti obtenir els nombres resultants del sorteig que es realitza en el Festival de Nadal de l'escola de forma ràpida i aleatòria. El programa es projecta en la pantalla del teatre on es realitza el Festival

    Secondary school
    Basic programming concepts Playful coding activities Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Robotica Can Llong
Sun, Sep 25, 2022 9:00 AM

Durant el curs escolar 22-23 els alumnes de l'Escola de Can Llong, des d'EI-3 fins a sisè de Primària, realitzen setmanalment una sessió de Robòtica Educativa inclosa en la Programació d'Aula i relacionada amb les Competencies Específiques treballades.

De forma graduada i seqüenciada tenim com a objectiu del Projecte formar als nostres alumnes des de l'inici de la seva escolaritat en el Pensament Computacional i la introducció a codificació bàsica com a suport competencial per a l'aprenentatge de les STEAM com a eines i recursos en els procesos de formulació de problemes, lògica i abstracció.

Les propostes de materials canvien trimestralment entre un ampli ventall d'ofertes: des de les Beebot i Bluebot, passant per Makey Makey, CODE, Scratch, Lego... fins arribar a Makeblock, VR, Micro:bit, disseny i impressió 3D... entre molts altres recursos.

Videojuego
Sat, Oct 24, 2020 12:00 AM
Juego tipo test de preguntas de las capas de la red. https://scratch.mit.edu/projects/440549045/
Scracht
Sun, Oct 25, 2020 12:00 AM
En este juego aplicaras lo aprendido en la capas