484 events match your search criteria
Code Week event

Te gjithe sebashku KUNDER BULIZMIT!

Me rastin e 21 Nentorit Dites kunder bulizmit, nxenes, prinder dhe mesues do te zhvillojne pergjate...

Thu, Nov 15, 2018 8:00 AM
Code Week event

Diversitet dhe asimilimi social-kulturor ne shkolla.Çfare di ti per mua

Nje reportazh etnokulturor nga zona te ndryshme te rrethit te Peqinit ku pasqyrohet ndervaresia mes...

Sun, Oct 28, 2018 12:00 AM
Code Week event

Rajoni perendimor.Shqiperia nje resurs i pashtershem

Rajoni perendimor Sot eshte nje fakt se Rajoni Perendimor eshte rajoni me i zhvilluar dhe me i rend...

Sun, Oct 28, 2018 12:00 AM
Code Week event

Gjeometria ne scratch

Nje ore mesimi model ne matematike duke perdorur scratch.Ndiqem nga Leader teacher Silva Cani.Instru...

Wed, Oct 24, 2018 10:00 AM
Code Week event

Perdorimi i programeve aplikative

Në këtë event nxënësi duhet të përvetësojë këto aftësi: Ç’janë programet, përse hartohen, përse shë...

Tue, Oct 23, 2018 12:30 PM
Code Week event

Hour of code

Trying out an hour of code....

Tue, Oct 23, 2018 11:30 AM
Code Week event

Saftey surfing

I want to show my friends how to have a saftey surfing

Tue, Oct 23, 2018 10:30 AM
Code Week event

Digital Girls Of the Year, Qemal Stafa

"Digital Girls of the Year" eshte nje projekt rajonal i cili perfshin Shqiperine, Kosoven dhe Maqed...

Tue, Oct 23, 2018 9:30 AM
Code Week event

Digital Girls Of the Year, Qemal Stafa

"Digital Girls of the Year" eshte nje projekt rajonal i cili perfshin Shqiperine, Kosoven dhe Maqed...

Tue, Oct 23, 2018 9:30 AM
Code Week event

Ne dhe Kodimi

Do prezantojme nje videoregjistrim te nje eventi online te Leading Teacher ne Shkoder.

Mon, Oct 22, 2018 1:00 PM
Code Week event

Prezantim me Kodimin

Do prezantpjme Kodimin ne shkolle me ane te lojes Frozen ne Code.org

Mon, Oct 22, 2018 12:30 PM
Code Week event

Si te kodojme

Do oragnizojme lojera pa kompiuter per te pare si te kodojme thjesht

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will present Code.org and play Minecraft with Leading Teacher in Shkoder

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will learn to code with Code.org in an online event by Leading Teacher ,recorded in etwinning eve...

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will learn to code with Code.org by presenting the video record of the etwinning event by our Lea...

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will present a video recording by our Leading Teacher in Shkoder about Code.org This video os an...

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code Monkey and Code.org

We will present a recorded video of an online event in etwinning about Code Monkey and Code.org pre...

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will present an online event recorded video from our Leading Teacher in Shkoder to our students

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Presenting Code.org

We will present Code.org in our school

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM
Code Week event

Prezantim me Kodimin

Do prezantojme nje video regjistrim nga eventi online ne etwinning i Leading Teacher ne Shkoder mbi...

Mon, Oct 22, 2018 12:00 PM